Casa della Vita
Casa della Vita

Hvem er vi?

Vi hedder Ulla og Per Sørensen, og vi havde i mange år haft en drøm om at starte vores eget sted i Italien, imidlertid vidste vi ikke at det i virkeligheden var vejen til vores lille Italien her på Djursland. Faktisk så er det næsten autentisk i Mols bjerge hvor der står et skilt med en sti der hedder "Den italienske sti " og hvor området er som at gå i Italien.

Vi brænder begge for at skabe et sted – et miljø, som kan være til gavn for andre. En ny mulighed for ophold på Djursland med det vi har at tilbyde.

Vi forelskede os fuldstændig i Djursland der er blevet til meget mere end Italien, det indeholder essensen af mange af de steder vi har rejst til i Europa. Så vi har f.eks.døbt Grenå til at hedde Napoli og Ebeltoft til den spanske solkyst. Ydermere så minder området også om Canada i mindre målestok, tror vi nok for der har vi godt nok ikke været, men til gengæld indeholder også noget af den mystik der findes i Sydengland.

Vi har boet det meste af vores liv midt i Jylland, men besluttede at da børnene flyttede hjemmefra, så måtte det også være tid til at vi flyttede hjemmefra og sådan endte vi her på det mangfoldige Djursland.

Per og Ulla Sørensen


Vi ser frem til at byde jer velkomne i Livets Oase

og bidrage til at I får en god oplevelse her

livetsoase@mail.dk l Ulla & Per Sørensen l tlf. 22470943 / 40973343 l Kalkværksvej 8, Rosmus, 8444 Balle